7 Key Takeaways fra Symposiet Projektledelse 2018

Du får her de 7 mest inspirerende outputs fra Dansk Projektledelses årlige konference Symposiet Projektledelse, der netop er løbet af stablen her i maj 2018.

Det er (næsten) som at være der selv 🙂

Det var også i år en rigtig god oplevelse at være med. Masser af guldkorn, cases, erfaringer, nye input, nye vinkler og mange gode mennesker, der lige som Adaptares to udsendte medarbejdere brænder for projektarbejdet.

På Symposiet projektledelse 2018 er der 4 parallelle spor, og dermed masser af guf at vælge i mellem, når man planlægger sit personlige program!

Det gør det naturligvis også helt umuligt at høre og nå alt. Men alligevel kan vi jo godt præsentere dig for de 7 vigtigste key takeaways, som jeg tog med mig hjem fra de spor og seminarer jeg deltog i.

Fra mening til lethed

De 7 kommer på videoform under overskrifterne:

  1. Skab mening gennem dit Benefit Map
  2. Et lille værktøj til en skarp interessentanalyse
  3. Klip din styregruppe
  4. Der er fortsat behov for projektlederkompetencer
  5. Ha’ tillid til hensigten
  6. Lethed trumfer motivation
  7. Let røven

Listen giver ikke udtryk for en prioriteret rækkefølge – og i virkeligheden burde den være meget længere. Men her er i hvert fald 7 guldkorn genfortalt med mine ord.

Rigtig god fornøjelse!

 

Måske vil du læse flere blogindlæg?

Case

Energinet og deres faglige projektledere

Hos Energinet er en stor del – ca. 75% – af projektlederne faglige projektledere. For Jens Christian Hygebjerg, chefprojektleder i Energinet, har det derfor været afgørende at finde frem til, hvad der driver og motiverer netop disse projektledere. Kendskab til den…

Indlæg

Strategi og projekter – går hånd i hånd

Adaptare.dk optræder lige nu i Dansk Projektledelses tidsskrift “Projektledelse” med artiklen “Strategi og projekter – aldrig uden hinanden”. Tidsskriftet henvender sig til alle, der har en interesse i projektledelse. Læring og aflæring – et tema Tidskriftets tema var…

Afsæt for samarbejde

Ethvert samarbejde baserer sig på tillid

Den opnår vi gennem dialog. Kontakt os, og vi tager os god tid forud for et evt. samarbejde til at forstå dine udfordringer og den effekt, du ønsker at opnå.

CF footer top

Nyt om projekter - direkte til dig?

Så modtager du Adaptare.dks nyhedsbrev om den sunde projektkultur