Bliv projektleder i forsyningsbranchen

Projektlederkursus | Ferskvandscentret

Arbejder du med projekter og mangler input til håndtering og løsning af de udfordringer, du møder?

Så har du muligheden for at deltage i ‘Bliv projektleder i forsyningsbranchen’ – og der er nye datoer for 2020!

Projektledelse i forsyningsbranchen ændrer sig

Projektarbejdet en af grundstenene i det daglige arbejde i danske forsyninger. Men øget krav til effektivisering, nye teknologier og løsninger samt partnerskaber på tværs af virksomheder gør, at kompleksiteten af projekterne stiger.

Det stiller nye krav til dig, der er projektleder, og som oftets udpeget på grund af dine tekniske kompetencer og faglige viden. Nu skal du pludselig håndtere samarbejder, interessenter og aktører – og hertil mange holdninger, politiske tendenser og den kommunikation, der følger med.

Alt det lærer du på projektlederkursus på Ferskvandscenteret ‘Bliv projektleder i Forsyningsbranchen’ som udbydes i samarbejde med Adaptare.dk og hvor konsulent Christina Foldager er underviser

Projektlederkursus – målgruppe

Dette projektlederkursus er for dig, der arbejder med projekter i en forsyning eller en anden teknisk stærk virksomhed. Enten fungerer du som projektleder eller du er fagperson med et ansvar i projektarbejdet.

Du kan være ingeniør, tekniker, el-installatør, driftsmedarbejder eller andet – og nu skal du i projektarbejdet både styre projektets proces og være ansvarlig for det faglige indhold.

Du er med ret stor sikkerhed, blevet – eller på vej til at blive – projektleder fordi du er stærk på der faglige felt, din virksomhed dækker. Nu mangler du værktøjer, der kan hjælpe dig til at udfylde rollen og få projektet succesfuldt i mål. Det får du på dette projektlederkursus.

Indhold 

Dit udbytte

Du bliver i stand til at afvikle projekterne effektivt og under hensyntagen til interessenter, risici, teknik og den overordnede strategi i din forsyning.

Dette projektlederkursus på Ferskvandscentret balancerer styring og ledelse for at sikre projektsucces, og der arbejdes med øvelser og cases i et aktivt og energifyldt træningsforløb. Herigennem lærer du, at kunne navigere mellem faglighedens detalje og projektlederens overblik.  

På Ferskvandcentrets projektlederkursus arbejder, du med dit eget medbragte projekt og får du syn for de fordele og udfordringer faglige projektledere møder. Analyser og input til dit projekt vil straks give dig en synlig værdi i din hverdag.

Undervejs i forløbet får du feedback på arbejdet med dit projekt – og drøfter udfordringer med dine medkursister og underviser.

Ved afslutningen af dette projektlederkursus står du på Ferskvandscentret med med en overordnet projektplan i hånden for dit konkrete projekt og du er allerede i gang med at implementere det lærte.

Sammen med dine medkursister udarbejder du også med 7-9 principper, som kan danne grundlag for dit fremtidige projektarbejde.

Efterårshold 2019 laver gruppearbejde i de skønne omgivelser. 

Fakta | Ferskvandscentret

Sted
Ferskvandcentret, Vejlsøvej 51, 8600 Silkeborg.

Pris
Projektlederkursus; kr. 30.600,-  ekskl. moms. Prisen dækker følgende

  • Overnatning, aftensmad og aftenarrangement på alle moduler på Ferskvandscentret.
  • En Belbin teamrolleprofil, der giver dig et indblik i egne styrker og svagheder i samarbejdet med andre.
  • Undervisningsmateriale
  • Gratis adgang til AQUA mv.

Eksamen eller certificering?
Der er mulighed for at koble et eksamensmodul på forløbet, så du ved bestået eksamen opnår 10 ECTS på akademiniveau. Forløbet tager endvidere afsæt i IPMAs “Kompetencer i projektledelse, og er et godt første skridt, hvis du ønsker en projektcertificering. 

Næste hold og tilmelding

Næste hold:  7. oktober – 4. december 2020. 

                         1. modul: 26. – 27. oktober. 
                         2. modul: 9. – 10. november.
                         3. modul: 23. – 24. november.
                         4. modul: 10. – 11. december. 

Læs mere og tilmeld dig her:

/ Tilmelding sker direkte på Ferskvandscenterets hjemmeside – klik her

Måske vil du læse flere blogindlæg?

Indlæg

Fokus på 6 områder – for en sund projektkultur

En simpel tegning har vist sig at være mit stærkeste værktøj, når jeg drøfter projektkultur med virksomheder og organisationer – og når jeg designer processer for løft af samme. Det startede med at være skitser og kruseduller på tavler og papir – nu er det…

Test dig selv

Projektleder: Test dit fokus i projekterne

Du kan nu få en pejling af, hvor dit fokus er i projektarbejdet. Det er helt gratis. Du opnår en refleksion af din egen rolle – og herigennem mulighed for at udvikle dig som projektleder.Dit fokus i dit projektarbejde kan være afgørende for, hvordan du udfylder din…

Afsæt for samarbejde

Ethvert samarbejde baserer sig på tillid

Den opnår vi gennem dialog. Kontakt os, og vi tager os god tid forud for et evt. samarbejde til at forstå dine udfordringer og den effekt, du ønsker at opnå.

CF footer top

Nyt om projekter - direkte til dig?

Så modtager du Adaptare.dks nyhedsbrev om den sunde projektkultur