Jura og projektledelse kan være filtret sammen

Hvis du har været projektleder på et anlægs- eller større byggeprojekt, så ved du, at jura (udbudsret, tærskelværdier, AB grundlag mv) er en væsentlig faktor i projektarbejdet.

På denne projektdag øger vi forståelsen mellem projektledere og jurister, med henblik på et gevaldigt løft af projektarbejdet.

Dit udbytte fra projektdagen

Kurset giver dig en forståelse for, hvad der er brug for i din projektledelse, ud fra de krav og risici de juridiske rammer definerer (udbudsret, entrepriseret mv.) og dermed bringer ind i dit projekt.

Når du har deltaget på dagen er du i stand til at definere egen projektlederrolle i relation til juristens – og juraens indflydelse på dit projekt. Du lærer de mest gængse juridiske alarmer at kende fx i forhold til tærskelværdier, så du kan involvere juristen rettidogt i dit projekt.

Du lærer, at projektledere ikke er jurister, hvordan du kan bruger nogle af de klassike projektværktøjer til at holde styr på de juridiske rammer og risici de kan tilføre dit projekt.  Efter afslutning kan du tænke jura ind i projektets proces (ide, planlægning, gennemførelse og afslutning) og arbejde med en risiko- ændrings- og beslutningslog.

Målgruppe

Dette kursus er for projektledere i et forsyningsselskab, i en kommune eller hos en rådgiver. Du kan også deltage, hvis du er jurist, der rådgiver projektledere eller du er projektmedarbejder, der sætter pris på at forstå projektarbejdet.

Kurset er således for dig, der arbejder med projekter og gerne vil træne helt konkrete metoder, som hjælper dig med at minimere de risici i projektet, der knytter sig til de mange juridiske elementer som fx udbudsret.

Indhold

Kurset vil være casebaseret og gennem øvelser i gruppe bringes juraen tæt sammen med projektledelse.

Du vil altså opleve stor erfaringsudveksling med dine medkursister og en tæt dialog med underviserne, der brænder for både jura og projektledelse.

Fakta om projektdagen

Kurset udbydes i et samarbejde mellem Ferskvandscenteret, Haugaard Braad og Adaptare.dk.

 

Undervisere

 • Stifter og konsulent, Christina Foldager, Adaptare.dk
 • Specialist i udbud og entreprise, Laila Krenchel, Advokatfirmaet: Haugaard Braad.

Fakta

 • Sted: Ferskvandcentret, Vejlsøvej 51 8600 Silkeborg.
 • Pris: 3700,- ekskl. moms.
 • Prisen dækker følgende:
  • Forplejning
  • Kompendiemateriale
  • Gratis adgang i AQUA mv.

Kursusstart og tilmelding

 • Kursusstart: 28. september 2020.

Måske vil du læse flere blogindlæg?

Indlæg

Den moderne projektleder – top 30 kompetencer

Finddinuddannelse.dk har systematisk gennemgået 1079 jobannoncer indenfor projektledelse for at kortlægge, hvilke kompetencer virksomhederne søger hos projektledere. Den undersøgelse er værd at dykke ned i – er du også nysgerrig? Hvad er det, du kan – og hvad er der…

Test & Analyse

Leder: Start med en kulturanalyse

Vil I blive bedre til projekter? Så har du måske overvejet hvordan man får en sund projektkultur? Du kan nemlig med stor fordel betragte sundheden af hele jeres projektkultur – og dermed fokusere målrettet på de indsatser, der gør en forskel nu! Start med en…

Afsæt for samarbejde

Ethvert samarbejde baserer sig på tillid

Den opnår vi gennem dialog. Kontakt os, og vi tager os god tid forud for et evt. samarbejde til at forstå dine udfordringer og den effekt, du ønsker at opnå.

CF footer top

Nyt om projekter - direkte til dig?

Så modtager du Adaptare.dks nyhedsbrev om den sunde projektkultur