Om Adaptare.dk

Adaptare.dk fordi…

Hvorfor?

Fordi projekter kan og skal give værdi – hver gang!

Adaptare.dk tror på, at virksomheder kan nå deres strategiske mål mere effektivt, udnytte deres ressourcer langt bedre, løfte deres produktivitet markant og opnå organisatorisk ro gennem en sund projektkultur.

Hvordan?

Adaptare.dk skaber sammenhæng mellem strategi, drift og udviklingens vigtigste løftestang – nemlig projekterne.
Vi er katalysator for din organisations udvikling i forhold til succesfuld eksekvering af dine strategiske mål.
Vores tilgang er pragmatisk, engageret og ærlig, når vi bringer vores erfaring, energi og indsigt sammen med jeres.

Hvad?

Adaptare.dk tilbyder træning, rådgivning og mentoring – til både ledere, projektledere og projektdeltagere med det udgangspunkt, at ALLE skal være projektparate.
Vi er med, når I på ledelsesniveau vil have styr på de mange projekter, på projektledelsesniveau, når det enkelte projekt skal løftes, og vi hjælper, når et nyt projekt skal sættes optimalt i søen.

Hvem er jeg?

Christina Foldager

Jeg har erfaring med træning af mere end 500 projektledere og ledere i disciplinerne portefølje-, program- og projektledelse i vidt forskellige virksomheder og brancher.

Med en baggrund som geolog har jeg kombineret det naturvidenskabelige med et job i mediebranchen som TV-vært, hvor fokus var kommunikation og formidling, hun har varetaget vandsektorens fælles digitaliseringsindsats i DANVA og fungeret som uddannelseschef på IBC.

I dag har jeg egen virksomhed – Adaptare.dk – hvor jeg bevæger mig i og omkring projekter, som træner, facilitator, konsulent, mentor og rådgiver, når processer skal optimeres, projektkulturer styrkes og initiativerne skal give den tiltænkte værdi.

Certificeringer

  • Managing Successful Programmes (MSP)
  • BelbinTeamrolle koncept
  • LEGO® SeriousPlay®

Det siger...

Søren Søgaard, it-projektleder v. Herning Kommune

“Christina har hjulpet Herning Kommune med at uddanne Herning Kommunes projektledere og projektdeltagere i Herning Kommune projektstyringsværktøj Projectplace.

Christina har ramt lige ned i den måde Herning Kommune arbejder på og er med til at både at undervise på de generelle kurser og udvikle konceptet.

Christina har et godt humør og går ind til sagen med stor energi hvilket smitter af på organisationen – ikke uvæsentligt!

Jeg kan varmt anbefale Christina og Adaptare hvis man har brug for hjælp til projekter eller projektstyring af den ene eller anden art.”

Vi er særligt glade for…

Adaptare.dk har fornøjelsen af at arbejde sammen med lutter spændende virksomheder og organisationer fx i forhold til organisationsudvikling, kompetenceudvikling, træning, behovsafklaring og/eller procesdesign for samme.

Undrer du dig over navnet?

Christina Foldager – stifter af Adaptare.dk – er geolog. Geologi er den ultimative fortælling om udvikling og tilpasning.

Adaptare er hentet fra Christinas geologi-noter og betyder tilpasning af funktion eller adfærd, så samspillet med omgivelserne optimeres. Tilpasning er nødvendig, når omgivelserne er i hastig udvikling – også for mennesker og virksomheder. Deraf Adaptare.dk.

Billedet til nedenfor har Christina taget i sommeren 2015 ved Mt. St. Helens i USA. Vulkanen var i et voldsomt udbrud i 1980. Området bærer til dels stadig præg af det altødelæggende udbrud. Men træer og dyr er vendt tilbage og området summer igen af liv – tilpasset de nye muligheder.

Afsæt for samarbejde

Ethvert samarbejde baserer sig på tillid

Den opnår vi gennem dialog. Kontakt os, og vi tager os god tid forud for et evt. samarbejde til at forstå dine udfordringer og den effekt, du ønsker at opnå.

CF footer top

Nyt om projekter - direkte til dig?

Så modtager du Adaptare.dks nyhedsbrev om den sunde projektkultur