Til dig, der er projekt- eller programleder

Som program- eller projektleder i en tid, hvor udviklingen går hurtigere end nogensinde, bliver strategisk projektledelse bærende i vores projekter

Gennem trænings- og mentorforløb styrkes du med værktøjer, der er kernen i al god projekt- eller programledelse. Vi træner forståelse og synliggørelse af projektets strategiske bidrag – strategisk projektledelse – så du opnår det nødvendige udsyn i forhold til andre projekter.

Måske er du tilhænger af den agile tilgang eller den traditionelle plandrevne projektstyring. Uanset så er strategisk projektledelse afgørende for projektsucces.

Træningen sikrer altid balance mellem styring af opgaverne og ledelse af projektdeltagere – og bringer dig et skridt tættere på fx en projektcertificering, hvad enten du ønsker en PRINCE2, en IPMA eller en PMP.

Du opnår kendskab til dig selv i rollen som projektleder og du står solidt i projektarbejdet. Et projektarbejde, der ellers kan have en tendens til at vælte omkuld.

Analyse

Kend dit fokus i projektarbejdet

Når du kender dit fokus som projektleder, kan du langt bedre udvikle dig i det. 

Du kan GRATIS teste dit fokus her!

Når du er projekt- eller programleder, er der flere steder, du kan sætte ind

Ydelse

Faglig projektledelse

Som faglig projektleder udfører du opgaver, der knytter sig til selve projektledelsen. Men du bidrager også med en varierende andel af den fagkompetence og specialistviden, der er behov for i projektet.

Bliv skarp på din rolle og tag hånd om de udfordringer, der knytter sig til at være faglig projektleder.

Du lærer at balancere på knivsæggen mellem overblik og detalje, så du kan holde fast i både faglighed og det gode projekt. og du træner strategisk projektledelse og løfter dit udsyn og abstraktionsniveau fra det faglige niveai

Ydelse

Træning i strategisk projektledelse

Løft jeres projektarbejde, så I når i mål med projekter hver gang. I øger kvalitet, effektivitet og opnår bedre styring og ledelse af projekterne.

Sammen designer vi et træningsforløb, hvor din strategi, dine medarbejdere og dine processer er i centrum for bedre strategisk projektledelse – også når projektet er teknisk.

Forløbet kan være individuelt som 1:1 mentoring, traditionelt som kursusforløb eller fx et praksisnært implementeringsforløb. Et fælles sprog og forståelse for projektarbejdet øger fokus på projektets proces og mål i forhold til jeres strategi.

Ydelse

Få en mentor som en ekstra support i dit projekt

Måske er du projektleder eller programleder for første gang? Måske er dit projekt mere komplekst end tidligere? Måske har du brug for værktøjer nu og her?

Adaptare.dk tilbyder personlig træning og udvikling gennem skræddersyet mentorforløb, der løfter dig som projektleder.

/Læs her om Klaus, der fik en mentor

Vi tager sammen fat i værktøjer, der kan skabe værdi for dig og dit projekt lige nu og her. Vi tackler dine udfordringer gennem dialog og én til én træning. Så du kan stå stærkt i projektlederrollen.

Det siger...

Klaus Kronborg, Engineering Support Manager, Øglænd System

”Jeg er gået fra at gøre tingene selv til at sætte mig ned, lytte og forstå. Den forståelse af min egen rolle og ansvar har betydet, at jeg blev meget bedre til at uddelegere og involvere.

Jeg er ikke længere så utålmodig en sjæl, men ved nu, at jeg skal have andre med for at opnå succes.”.

Afsæt for samarbejde

Ethvert samarbejde baserer sig på tillid

Den opnår vi gennem dialog. Kontakt os, og vi tager os god tid forud for et evt. samarbejde til at forstå dine udfordringer og den effekt, du ønsker at opnå.

CF footer top

Nyt om projekter - direkte til dig?

Så modtager du Adaptare.dks nyhedsbrev om den sunde projektkultur