Webinarer – Om projektledelse

af | apr 14, 2020

Adaptare.dk tilbyder nu  webinarer om projektledelse. Disse webinarer afholdes i samarbejde med Ferskvandscentret – vi samler branchens erfaring og giver selv vores videre…

KurSER OG EVENTS

Webinar: Agil projektledelse

MålgruppeDu er projektleder, projektchef eller projektdeltager hos et vandselskab, en kommune, rådgiver eller entreprenør.

Indhold Du vil arbejde på at få indblik i agile projektmetoder, så det agile arbejde fremover vil blive et aktivt tilvalg. Derudover vil du lære om de væsentligste forskelle mellem agil projektledelse og den traditionelle.

UdbytteDu vil få en forståelse for, hvad begrebet agil projektledelse dækker over samt forstå dets metoder. Du vil få konkrete værktøjer, der kan tages i brug med det samme. Disse vil kunne løfte dit projekt – også hvis det er traditionel projektledelse. 

Online kursus via Ferskvandcentret.
Pris: 500,- ekskl. moms.
Kursusstart: 22. juni 2020

Kurser og events

Webinar: Når det digitale samarbejde er kommet for at blive.

Målgruppe: Du er projektleder, projektchef eller projektdeltager hos et vandselskab, en kommune, rådgiver eller entreprenør. Du er fan af netværk og erfaringsudveksling – derfor er du frisk på at netværke online.

Indhold: Netværksmøderne afholdes som webinar med fokus på projektledelse. Du vil arbejde med it-understøttelse af dine projektprocesser og dit fremtidige projektarbejde.

Udbytte: Du får indblik i, hvad man med fordel kan have fokus på i digital projektledelse, og når man vil implementere vedvarende digitale samarbejdsløsninger. Den fælles viden og erfaring fra branchen samles op i et erfaringspapir, som stilles til rådighed for branchen. Du er – hvis du har lyst – medforfatter, men du kan naturlivis også være anonym.

Onlinekursus via Ferskvandcentret
Pris: 500,- ekskl. moms.
Kursusstart: 7. maj 2020

KurSER OG EVENTS

Webinar: Projektarbejdet online

Målgruppe: Du er projektleder, projektchef eller projektdeltager hos et vandselskab, en kommune, rådgiver eller entreprenør. Du er fan af netværk og erfaringsudveksling – og villig til at lære af kolleger i branchen og give din egen viden videre – derfor er du frisk på at netværke online.

Indhold: Netværksmøderne afholdes som webinar med fokus på digital projektledelse. Du vil lære at projektlede uden fysisk tilstedeværelse – flytte nærvær ind i et virtuelt møde samt at fastholde opmærksomheden fra deltagerne.

Udbytte: Du får indblik i centrale elementer i distanceledelse, det gode onlinemøde og rutine i digitale arbejdsprocesser og håndtering af opgaver.

Online kursus via Ferskvandcentret.
Pris: 500,- ekskl. moms.
Kursusstart: Nye datoer kommer snarest.

Denne side vil løbende blive opdateret, når nye datoer til de ovenstående webinarer kendes.

Se alle Adaptare.dks kurser og events her

Måske vil du læse flere blogindlæg?

Indlæg

Den moderne projektleder – top 30 kompetencer

Finddinuddannelse.dk har systematisk gennemgået 1079 jobannoncer indenfor projektledelse for at kortlægge, hvilke kompetencer virksomhederne søger hos projektledere. Den undersøgelse er værd at dykke ned i – er du også nysgerrig? Hvad er det, du kan – og hvad er der…

Test & Analyse

Leder: Start med en kulturanalyse

Vil I blive bedre til projekter? Så har du måske overvejet hvordan man får en sund projektkultur? Du kan nemlig med stor fordel betragte sundheden af hele jeres projektkultur – og dermed fokusere målrettet på de indsatser, der gør en forskel nu! Start med en…

Afsæt for samarbejde

Ethvert samarbejde baserer sig på tillid

Den opnår vi gennem dialog. Kontakt os, og vi tager os god tid forud for et evt. samarbejde til at forstå dine udfordringer og den effekt, du ønsker at opnå.

CF footer top

Nyt om projekter - direkte til dig?

Så modtager du Adaptare.dks nyhedsbrev om den sunde projektkultur